Reiki praktijk Mijdrecht
Reiki praktijk Mijdrecht

ERVARING: MARJAN OVER REIKI EN HAAR STEM

12.06.2017 - door Thea

Tijdens onze verhuizing van bedrijf en woning naar een tijdelijke locatie en 4 maanden later weer terug, raakte ik voor 4 maanden mijn stem kwijt. Volgens de artsen na onderzoek geen medisch probleem. Wat op zich niet raar is natuurlijk, in zo’n stressvolle periode. Maar langzaam kwam mijn stem weer terug. Tot het daaropvolgende najaar, we hadden het op de zaak lekker druk en de stress nam weer toe. En tegelijkertijd raakte ik mijn stem weer kwijt.

In deze periode kwam ik veel in contact met Thea, en zij bood mij aan of ze me misschien met Reiki kon helpen. Ik dacht nou ja laat ik het maar proberen, baat het niet schaadt het niet.

Maar wat een heerlijke ervaring, mijn stem was al heel snel weer terug. En er kwam een heerlijke rust over me waardoor ik de denkbeeldige persoon die altijd achter mij aan jaagt eindelijk kwijt ben. De hele periode dat we het erg druk hadden ben ik regelmatig bij Thea geweest en op deze manier kom ik veel minder gejaagd en dus gezelliger deze tijd door.

 

Ook pas weer, onze zoon moest geopereerd worden en Thea had aangeboden Reiki te sturen voor de operatie, Jelle ging heel relaxt de operatie in en zijn herstel is supersnel gegaan. Maar tijdens de operatie hadden Thea en ik nog even app contact en ik denk dat ze me precies aanvoelde want bij mij stonden alle snaren gespannen. Weer bood ze aan Reiki te sturen wat ik natuurlijk graag aannam. Even kreeg ik hoofdpijn maar dat trok weg met de rust die in mijn lijf trok, heel bijzonder en aangenaam.

 

Mijn vader hielp ze van zijn longontsteking af, waar 2 antibioticakuren niet hielpen.

En mijn broer kan weer autorijden na 3 maanden onwijze rugpijn.

 

Kortom de Reiki die we van Thea krijgen heeft ons inmiddels heel veel gebracht.

 

Heel hartelijk bedankt Thea.

Categorie Ervaringen

<

© Copyright Reiki Thea Koeleman